Műtermi portré fotózás

Debreceni műtermünk sajátosságaként kiemelhető, hogy műtermi portré eszközeinket a kreatív fotózási igények kiszolgálására optimalizáltuk. A klasszikus stúdióvilágításon kívül, szabadon programozható RGB LED-reflektoraink segítségével a látható színspektrum gyakorlatilag bármely színét elő tudjuk állítani. Így tetszés szerinti színekkel tudjuk bevilágítani mind a modellt, mind pedig a hátteret, illeszkedve a ruházatodhoz, hajszínedhez, vagy bármely egyedi kérésedhez.
Rendelkezésünkre állnak továbbá lézer fényeffektek, és az UV-fotográfia kellékei is. A diszkókban használt UV-fények jellegzetes rikító fehér fényfestésével egészen különleges hatású portrékat is tudunk készíteni. Lehetőség van UV-sminkre és UV-testfestésre is.
A műtermi munka során maximálisan törekszünk a Veled kialakítandó oldott légkörre, ami nagyon fontos ahhoz, hogy az elképzelésed szerinti, szép felvételek születhessenek. Az elexponált felvételeket azonnal közösen megnézzük, és tetszésednek, véleményednek megfelelően változtatva folytatjuk a közös munkát. Elvünk, hogy a nálunk töltött idő számodra inkább legyen élmény, mint munka, vagy feladat.

Műtermi portré árainkat itt találod: Árak
Műtermi portré fotóinkból egy válogatást itt találsz: Galéria

 

Műtermi portré szalag 01

Műtermi portré szalag 02