Családi fotózás

Hogy miért érdemes ilyesmire pénzt költeni, amikor manapság minden egyes családban több fényképezőgép is van? A csúcskategóriás telefonok fotós képességeiről nem is beszélve? Elmondjuk: Legtöbbször azért kérnek fel bennünket kisebb és nagyobb családok helyszíni portréfotózásra, vagy családi események fotózására, mert:

(Ezt mondják…) “Minden egyes ilyen alkalommal sok-sok fotót készítünk magukról, de valahogy egy sem az igazi…” Így igaz! Ha a családi fotózás során a nagypapit kérik meg a szülők, hogy a kis kompakt géppel (vagy ne adj’ Isten a telóval…) kattintson már egyet rájuk, hogy végre együtt, egy képen legyenek a gyerekekkel, akkor abból jó eséllyel nem fog olyan családi portréfotó kikerekedni, amit azonnal, büszkén tolnak fel a Face-re… 🙂

Mi viszont örömmel megyünk ki a családokhoz, megfelelő technikával és szaktudással! Ha igény van rá, akkor kihelyezett, mobil stúdiófelszerelésekkel indulunk. Így olyan minőségű felvételeket készítünk, amelyek aztán méltán lehetnek örök emlékek a családi albumban, vagy épp a közösségi médiafelületek képalbumaiban.

Ahol 1-2 éves kisgyermekek vannak, ott szinte ez az egyetlen emberi és barátságos mód a minőségi fotózásra, mert a picik egy idegen stúdió felé, már az oda vezető úton elvesztik a türelmüket, nemhogy még ott hozzák a vakuk előtt 1-2 órán át a legjobb formájukat… A hazai pálya viszont a legtökéletesebb terep nekik, ahol szinte észre sem veszik, hogy valaki “titokban” jobbnál jobb képeket készít róluk… 🙂 Valahol ugyanez a helyzet a legidősebb generációval is. Van úgy, hogy a nagymama már a házi orvosig is alig tud elsántikálni. Számára is az egyetlen lehetőség a jó fotókhoz, ha a fotós házhoz megy. Megéri tehát megfontolni ezt a lehetőséget, mert az idő múlik, a gyerekek gyorsan nőnek! A körülmények változnak, és az adott pillanat hamar nyomtalanul tovatűnik, ha nem gondoskodunk  a családi fotózás során a minőségi fotókról! 😉

Kötött időpontok (születésnap, évfordulók) esetében javasoljuk, hogy hetekkel korábban kérjenek időpontot a fotózásra, hogy biztosan szabad legyen részünkről az adott időszak!

Családi fotózás árainkat itt találod: Árak
Családi fotózás témában egy válogatást itt találsz: Galéria

Családi fotózás szalag 01Családi fotózás szalag 02