Kreatív fotózás – digitális montázs

A kreatív fotózás nehezen körbeírható, vagy szavakba önthető fogalom. Itt tulajdonképpen a szürreálistól a fantasy-n keresztül akár a dadaista stílusig bármi szóba jöhet. Csak a fantáziád szab határt. Beöltözhetsz egy menő jelmezbe, végezheted a kedvenc sportod, extrém sportod, táncolhatsz, énekelhetsz, pózolhatsz! Mi pedig beállítjuk és elkapjuk a legfotogénebb pillanatokat! Részünkről a világszínvonalú képalkotó és képszerkesztő szoftverek és az évtizedes gyakorlat a szolgálatodra áll – és ha egy ilyen képet kiraksz Face-re, tuti, hogy leesik az álla az ismijeidnek! 😉

…és mire is jó az a “digitális montázs”? Olyan ötleted támadt, amit nem lehet csak úgy egyszerűen lefotózni, mert esetleg húszezer kilométerre van a helyszín, vagy a kedvenc világsztároddal pózolnál, vagy netán egy tigrissel, vagy leopárddal? Vagy mondjuk Star Wars rajongó vagy és R2D2-val szeretnél közös portrét?
Hadd ne soroljuk! Valószínűleg úgysem találjuk ki a titkos vágyad, de ha elmondod nekünk, akkor garantáltan meg tudjuk valósítani – legalábbis egy-egy szép digitális montázsfotón! 🙂

Ilyenkor az elképzelésed szerinti képi világ alapvetően két összetevőből épül fel:

  • Egy (vagy több…) képi elemből, amely a hátteret és a környezetet adja. Ennek forrása tulajdonképpen bármi lehet egy híres festménytől kezdve egy Sci-Fi filmből kiragadott fotón át egy szép és valós természetfotóig, vagy város fotóig.
  • …és egy (vagy több…) beállított, külön erre a háttérre és környezetre tervezett modell fotóból, amelyen Te, vagy Ti szerepeltek, és amelyet jó esetben mi veszünk fel saját stúdiónkban.

 

Természetesen “hozott anyagból” is vállaljuk a digitális montázs felépítését. Ekkor viszont erősen korlátozottak a lehetőségek mind a képminőség, mind pedig a valósághű, perspektivikus képi ábrázolás terén. (Mert az amatőr fotók minősége rendszerint kívánnivalókat hagy maga után. A beállításuk, fényviszonyaik nem feltétlen illeszkednek az elképzelt képi világhoz beszerzett háttérbe, környezetbe.) Ezért javasoljuk, hogy inkább gyere el hozzánk és stúdió körülmények közt vesszük fel veled a legjobb portrét, ami az elképzelésed szerinti digitális montázshoz kell!

Szóval kalandra fel! Keress bennünket és összehozzuk egy szép montázs fotón, ami most még csak a fejedben kering lila ábrándként…! 🙂

A Facebook oldalunkra rendszeresen kikerülnek aktuális digitális montázs munkáink, szóval ha kíváncsi vagy rájuk, akkor katt: ide !

Kreatív fotózás – digitális montázs árainkat itt találod: Árak
Kreatív fotózás – digitális montázs témában egy válogatást itt találsz: Galéria

 

Kreatív fotózás - digitális montázs szalag 01

Kreatív fotózás - digitális montázs szalag 02Kreatív fotózás - digitális montázs szalag 03