Esküvői fotózás

Esküvői fotózás témában bennünket elsősorban akkor keressetek, ha a stúdió-, illetve a kültéri fotózás során szeretnétek elrugaszkodni a sablonoktól! …és ha alapból azt érzitek, hogy Ti aztán nem vagytok egy szokványos párosítás…! 😀 Mindent meg fogunk tenni, hogy ez karakteresen vissza is jöjjön a képekből! Hiszen – ahogy mondani szokás – ilyen alkalom jószerével csak egyszer van az életben… 🙂 A szép képek viszont emlékként elkísérnek egy életen át!

Természetesen az egyházi-, illetve az önkormányzati szertartásokon a viszonylag kötött protokoll miatt fotósként mi sem az extremitást keressük. Itt az észrevétlen jelenlét mellett, minden szép és megismételhetetlen pillanat igényes, minőségi megörökítése a feladatunk.

A stúdió-, illetve a kültéri fotózásokon viszont már szabadabb teret lehet engedni a kreativitásnak. Alapelvünk, hogy ezek a fotózások a minőségi munka minden feltételének megőrzése mellett is vidám, jó hangulatú alkalmak legyenek az ifjú párnak, amik során szabadon kibontakozhatnak.
Az az optimális, ha a fotózás nem az esküvő napjára esik, mert így biztosítható, hogy mindenre legyen idő, amit előzetesen elképzeltetek.

Keressetek bennünket bátran akkor is, ha magát az önkormányzati szertartást rendhagyó helyszínen szeretnétek lebonyolítani (hőlégballonon, a felhők közt, egy barlangban, vagy épp egy jachton száguldva, a Tiszán…)! Minket fotósként különösen inspirálnak az ilyen kihívások, és örömmel követünk benneteket az objektívvel bárhová! 🙂

Esküvői fotózás árainkat itt találod: Árak

 

Esküvői fotózás szalag 01

Esküvői fotózás szalag 02